La Policia va trobar ahir el cadàver de l'exmilitar sospitós d'haver assassinat el dilluns sis dels seus parents, entre ells la seva exdona, als afores de Filadèlfia, a Pennsilvània (EUA). Després de la troballa d'un cadàver en un bosc pròxim a la casa del sospitós es va procedir a la seva identificació i la fiscal de districte del comtat de Montgomery va confirmar, a través de la xarxa social Facebook, que es tracta del cos de l'exmilitar Bradley William Stone, de 35 anys.

Exreservista de la Marina nord-americana, Stone presumptament va assassinar a trets el dilluns a sis dels seus parents, inclosa la seva exdona, segons apunten les primeres investigacions. L'exmilitar va combatre a l'Iraq i va haver d'abandonar el seu lloc per estrès posttraumàtic.

Els agents, que des del matí del dilluns van protagonitzar un ampli desplegament per localitzar Stone, ahir van intensificar la recerca al comtat de Montgomery. L'última pista apuntava als boscos de Doylestown, on va fugir un home que encaixava amb la descripció de Stone, després d'intentar assaltar un conductor amb una navalla i que aquest obrís foc contra ell. Els policies havien demanat als veïns de les àrees on van ser trobades les víctimes i on es creia que podia haver fugit el sospitós que no sortissin de casa i diversos districtes tancar ahir les escoles per precaució.

Familiars tirotejats

Entre les sis víctimes de Bradley William Stone hi havia la seva exdona, la seva mare, la seva àvia, la seva germana i dos membres de la seva família. Les primeres anàlisis forenses indiquen que algunes víctimes van ser tirotejades, altres apunyales i, en algun cas, les dues coses. També el seu nebot, de 17 anys, va resultar ferit en un enfrontament amb ell.

D'altra banda, les seves dues filles de 8 i 5 anys, estaven fora de perill. L'assassí se les va emportar de casa de la seva exdona després d'assassinar-la i les va deixar a casa d'un veí. La seva esposa actual i el seu nadó, tampoc van patir cap dany.