El temporal de neu que pateix Espanya des de fa una setmana començarà a remetre avui, però l'acumulació de neu va complicar ahir nombrosos trams viaris, encara que, després de quatre dies, es va reobir l'A-67, que uneix Santander i Palència. A poc a poc desa?pareixeran les intenses nevades i pluges, mentre que les temperatures diürnes s'aniran recuperant. La preocupació se centrarà llavors en les gelades, que es mantindran a pràcticament tot l'Estat.

Ahir al migdia, l'Autovia de la Meseta (A-67) va quedar oberta sense limitacions, de manera que ja hi van poder circular tant turismes com camions per tots els carrils. El trànsit per aquesta autovia, que uneix Santander amb Palència, es va tallar a causa de la neu del matí de dimecres, tot i que divendres, a primera hora de la tarda, es va obrir parcialment, només per a turismes i en un carril per cada sentit.

Durant el dia d'ahir, la neu caiguda va causar nombroses molèsties a les carreteres, moltes d'elles a xarxes secundàries de Cantàbria, Castella i Lleó, Navarra i Astúries. Només a Astúries, el Servei d'Emergències del Principat va comptabilitzar, des de dimarts fins ahir, 372 incidències.