Dos policies nacionals, adscrits a la V Unitat d'Intervenció Policial (UIP) de Màlaga, van resultar ferits, un d'ells de consideració, durant una allau de portadors registrada en un dels passos fronterers de Melilla amb el Marroc. L'incident es va produir poc abans de les deu del matí al lloc fronterer de Beni Enzar, el principal dels quatre que hi ha a la ciutat autònoma, quan va tenir lloc una allau.

Quan es trobava regulant el flux de persones, un dels policies va caure a terra i va resultar lesionat a diverses parts del cos, fonamentalment a la cara. En advertir la situació, un dels seus companys va anar a ajudar-lo, sent també colpejat al braç dret en intentar tancar la porta d'accés de vianants del lloc fronterer.

Els dos policies van ser traslladats fins al servei d'Urgències de l'Hospital Comarcal de Melilla, on un d'ells va quedar ingressat en presentar una fractura del pòmul dret, així com de diversos ossos del nas. L'altre agent va ser donat d'alta després de ser atès, incorporant-se al servei a la frontera. A causa d'aquests incidents, el lloc fronterer de Beni Enzar es va haver de tancar durant uns deu minuts, restablint-se després la normalitat en el trànsit.

Per altra banda, el govern del Marroc va anunciar que es disposa a desmantellar els campaments il·legals d'immigrants que esperen el moment per passar a les ciutats de Ceuta i Melilla, al final de l'operació extraordinària de regularització d'aquests estrangers iniciada el 2014. En una roda de premsa per presentar aquest balanç, que ha permès regularitzar 18.000 persones d'un total de 28.000 sol·licitants, el ministre delegat d'Interior, Charki Drais, va explicar que els emigrants que s'hi estableixen "causen danys i destrueixen els boscos".