El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha apartat aquest dimecres del Partit Socialista el secretari general de la formació a la Comunitat de Madrid, Tomás Gómez, i seva direcció pel "deteriorament" de la imatge del partit i per la "inestabilitat orgànica" generada pel sobrecost de 41 milions d'euros de les obres del tramvia de Parla. Així ho ha manifestat portaveu de la formació, César Luena, ha afegit que la direcció federal del PSOE ha proposat la creació d'una comissió gestora dirigida per Rafael Simancas per fer-se càrrec del PSM fins al nomenament d'un nou líder.

Durant la roda de premsa que s'ha portat a terme a la seu socialista, al carrer Ferraz de Madrid, el secretari d'organització i portaveu, Cesar Luena, ha avançat que la gestora que dirigirà la federació madrilenya estarà sota les ordres d'un veterà militant socialista com és Rafael Simancas.

Sobre la continuïtat de Gómez com a candidat socialista a la Comunitat de Madrid, Cesar Luena ha explicat que serà la "comissió federal de llistes la que avaluarà la seva idoneïtat". Així mateix, ha dit que no es tracta de "la imatge de Tomás Gómez sinó de la imatge del partit i d ela seva direcció orgànica".

La destitució es produeix arran de la investigació que està portant a terme la Fiscalia i la Unitat de Delinqüència Econòmica (UDEF) pel sobrecost de més de 41 milions d'euros de la construcció del tramvia de Parla. Tomás Gómez va ser alcalde d'aquesta localitat madrilenya entre el 1999 i el 2008 . És per això que la Fiscalia investiga la possible vinculació entre l'exlíder socialista madrileny i la construcció d'aquesta obra.