Quaranta subsaharians van aconseguir accedir a Melilla després d'un nou salt massiu a la tanca perimetral que separa la ciutat autònoma del Marroc, en què van participar més de 600 persones en diferents grups. Trenta-cinc dels que van aconseguir accedir a territori espanyol van arribar pel seu propi peu fins al Centre Temporal d'Immigrants (CETI), on van ser rebuts per alguns dels seus compatriotes amb el ja tradicional crit de "bosa, bosa".

Els altres cinc van ser traslladats a l'Hospital Comarcal en una ambulància de la Creu Roja, després que la Guàrdia Civil requerís la seva presència en advertir que diversos d'ells podrien haver resultat ferits en saltar des de la tanca. Dos dels atesos a l'hospital de Melilla van quedar ingressats perquè presentaven fractures a una cama i al turmell.

Paral·lelament, centenars d'immigrants han estat detinguts en diverses batudes portades a terme per la policia marroquina en les últimes 24 hores a les rodalies de Ceuta i Melilla. Els arrestos es van produir des del mateix moment en què es va anunciar que es desmantellarien els campaments al voltant de Ceuta i Melilla.