Els documents filtrats per l'informàtic suís Hervé Falciani estableixen que entre els clients del banc HSBC no només hi havia noms lligats al tràfic de drogues, sinó també empresaris saudites vinculats al finançament de l'organització terrorista Al-Qaeda. La investigació periodística coneguda com a Swissleaks ha trobat diversos noms relacionats amb aquestes activitats. Com ha pogut comprovar el diari alemany Süddestche Zeitung, associat amb 45 mitjans més en la publicació d'aquesta informació, diversos d'ells apareixen a la Golden Chain, una llista de suposats finançadors d'Al-Qaeda. Es va tenir coneixement d'ella el 2002, quan en una operació contra el terrorisme a Sarajevo les forces de seguretat bosnianes van trobar amb un disc dur anomenat "La Història d'Osama". A partir d'ell, la CIA i la Comissió del Senat dels Estats Units van identificar alguns dels noms que recollia com a part de la xarxa que prestava suport financer a Bin Laden; un fil que conduïa fins Aràbia Saudita i altres països del Golf.

Per altra banda, l'expresident del Comitè Olímpic Espanyol (COE) entre 2002 i 2005 José María Echevarria i Arteche manejava fons a l'estranger abans, durant i després d'ostentar un càrrec associat per aquella època a la tradició nobiliària. En concret, va mantenir diversos comptes oberts a Suïssa des de 1999 fins almenys 2007, segons El Confidencial.

Un dels noms desconeguts per al gran públic que consta a la llista Falciani és Bernal Zamora Arce, un carter de Costa Rica de 46 anys que ocupa els càrrecs de president i apoderat de Sheraton Trading SA, una societat allotjada en aquest país centreamericà que hauria tingut un paper fonamental en el cas Púnica, la xarxa corrupta presuntament liderada per l'exconseller popular de Madrid Francisco Granados.

Hervé Falciani va lamentar les obstruccions a la investigació de les seves llistes a Espanya, així com l'"amnistia" als defraudadors. "A Espanya hi ha funcionaris que han estat apartats perquè han volgut investigar transaccions" sospitoses, va assenyalar en una entrevista amb RMC i BFM TV.