El president de la gestora que dirigeix el PSM, Rafael Simancas, va tancar la porta a la celebració de primàries per elegir candidat en substitució de l'exsecretari general del PSM Tomás Gómez, com ha reclamat en els últims dies un sector afí a aquest encapçalat per la diputada Amparo Valcarce.

Després de mantenir una reunió amb responsables d'UGT, Simancas va descartar de forma contundent la petició reiterada que s'emprengui un procés de primàries com el que fa mesos va convertir Gómez en candidat, exigència que han reiterat després del cessament de la cúpula del PSM, dimecres passat, l'antic líder socialista i la pròpia Valcarce, presidenta del grup parlamentari socialista a Madrid.

Per part seva, el secretari de Moviments Socials del PSOE, Pedro Zerolo, va anunciar que està disposat a ser candidat socialista a la Presidència de la Comunitat de Madrid. Concretament, Zerolo va anunciar-ho a través de de la xarxa social Twitter, amb un missatge que deia: "Si la Gestora PSM donés veu a cada militant estic a disposició perquè els companys puguin donar-me suport com a candidat a la Comunitat".