Un home ha estat condemnat per l'Audiència Provincial de Màlaga a vint anys i vuit mesos de presó per detenció, lesions i maltractaments comesos contra la seva parella sentimental, a la qual va arribar a anul·lar fins al punt que el condemnat la va obligar a arrencar-se cinc dents amb unes tenalles. El processat també la lligava o tancava durant dies i l'obligava a dormir a terra o beure la seva orina i menjar els seus excrements, segons la sentència de la Secció Vuitena de l'Audiència Provincial.

Per tot això, l'home ha estat condemnat per sis delictes de lesions, un de detenció il·legal, un altre de maltractaments habituals i maltractaments en l'àmbit familiar, segons la sentència. En els fets provats es relata que la parella va conviure durant quatre anys, una relació que es va desenvolupar dins d'un clima de continus maltractaments i de violència física i psíquica i que la dependència emocional de la víctima era tan intensa que havia arribat a anul·lar la seva voluntat.

En aquest context, l'home condemnat sotmetia la seva parella amb freqüència a vexacions, ?menys?preus, humiliacions i agressions. En una d'aquestes ocasions, l'acusat, "aprofitant la situació de dependència i absolut desemparament que tenia la víctima, la va obligar, com a càstig per suposades infidelitats que havia comès i per menyscabar el seu aspecte, a arrencar-se una dent ajudant-se d'unes tenalles que ell li facilitar, dient-li que si no accedia a les seves peticions, l'apallissaria".

Aquesta situació la va patir la víctima fins en quatre ocasions més, segons s'explica en la sentència, que considera que "l'autor instrumental és la mateixa víctima del delicte", però que aquesta era "un simple instrument en mans de l'acusat".