El vicesecretari general d'Organització del Partit Popular, Carlos Floriano, va insinuar ahir que si el número tres de Podem, Juan Carlos Monedero, no aporta el contracte ni els informes pels quals va rebre 425.000 euros, "hi haurà els qui pensarem que no els han fet (en referència a aquests treballs) i que estaven finançant el seu partit".

Floriano va fer aquesta reflexió des del "Fòrum Més Justícia, Millor Societat", on sense nomenar directament Monedero ni Podem, va ironitzar que, mentre el Partit Popular admet els seus errors quan arriba el cas, altres partits "mai s'equivoquen". "Si no ens equivoquéssim mai seríem socialistes", va fer broma Floriano abans d'assenyalar que els socialistes "no s'equivoquen quan fan les primàries, quan tracten d'apartar el pobre Pedro Sánchez als 6 mesos, quan nomenen el candidat a través d'una gestora, o quan diuen que si imputen Chaves i Griñán els fem fora i tampoc s'equivoquen quan no els fan fora". Segons Floriano, són persones "que no s'equivoquen mai, ni ells, ni l'esquerra populista, que ens dóna lliçons sempre".

Així, i en clara al·lusió a Monedero i a la seva formació, Floriano va prosseguir amb el següent missatge: "Ens diuen allò que no s'equivoquen quan no declaren a Hisenda, tampoc s'equivoquen quan declaren el que han gua?nyat a Hisenda". "No s'equivoquen -va afegir- quan diuen que presentaran l'informe i el contracte pel qual han cobrat aquesta quantitat de diners i tampoc s'equivoquen quan no el presenten", va afegir.

Rivalitat amb Ciutadans

Pel que fa a la rivalitat dels populars amb Ciutadans, en finalitzar l'acte, la presidenta del PP de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, va ser preguntada si el seu partit temia que un nombre dels seus votants es decantés en les pròximes eleccions pel partit liderat per Albert Rivera, qüestió que va respondre amb un contundent "no tenim por de ningú". "L'important és que recuperem la confiança de la gent que creu en els nostres principis i en els nostres valors: la llibertat, la vida, la propietat i l'imperi de la llei", va subratllar.

De la mateixa manera es va pronunciar l'actual secretari de Justícia del PP, Iñaki Oyarzabal, que va considerar que el que cal fer amb la gent "amb la qual compartim moltes idees" i que està pensant a votar Ciutadans és convèncer-la que la manera "més eficaç de defensar aquestes idees és el Partit Popular".