Metro de Madrid ha rellevat de les seves funcions el responsable del seu servei de Seguretat després de l'enviament d'un correu homòfob per part d'un treballador que instava a elevar les revisions a homosexuals i ha cessat dos coordinadors del mateix departament. A més, Metro de Madrid ha obert expedients disciplinaris a dos empleats.

L'empresa considera que el responsable de Seguretat hauria d'haver supervisat la tramesa del document, del qual l'empresa es desvincula totalment i que instava a incrementar la revisió de bitllets a "pidolaires", "músics", "captaires" i "gais".

Metro de Madrid ha pres aquestes decisions, que afecten un total de cinc treballadors del suburbà, després d'obrir la passada setmana un expedient informatiu per la publicació del que qualifica de "lamentable" correu i apartar cautelarment de les seves funcions el treballador que el va enviar.

L'empresa reitera que no comparteix "en absolut" ni el contingut ni les expressions d'aquest text, que segons destaca no és "oficial". Aquest correu va generar severes crítiques de col·lectius en contra de la discriminació.