L'FBI va detenir tres residents a Nova York que presumptament planejaven unir-se al grup gihadista Estat Islàmic (EI) o cometre atemptats terroristes als Estats Units. Abdurasul Hasanovich Juraboev i Abror Habibov, tots dos d'Uzbekistan, i Akhror Saidakhmetov, de Kazakhstan, s'enfronten a càrrecs de conspiració per donar suport a aquest grup terrorista.

Els arrestos dels tres homes, residents al districte novaiorquès de Brooklyn i que eren vigilats des de fa diversos mesos, es van portar a terme a Nova York i Florida. La investigació de l'FBI va revelar que Juraboev, de 24 anys, i Saidakhmetov, de 19, planejaven viatjar a Síria, fent escala a Turquia, per unir-se al grup Estat Islàmic, mentre que Habibov, de 30 anys, ajudava econòmicament el segon en les seves intencions però no tenia plans d'abandonar el país.

En un altre ordre de coses, el Govern francès investiga la presència, per segona nit consecutiva, de drons sobrevolant llocs emblemàtics i sensibles de París, un fenomen misteriós que l'Executiu va assegurar prendre's "molt seriosament". Els avions no tripulats van ser albirats en diversos punts de la ciutat.