El líder del PSOE, Pedro Sánchez, va ser el guanyador del Debat de Política General, segons una enquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), que li dóna una victòria per la mínima, ja que supera en només set dècimes el president del Govern, Mariano Rajoy. En aquest sondeig, el 21,7 per cent veu guanyador Sánchez davant d'un 21 per cent que aposta per Rajoy, encara que és major el percentatge -entre els ciutadans que van seguir el debat- que creu que no va vèncer cap dels líders, un 37,2 per cent.

El tercer dirigent polític que millor avaluació obté és el portaveu d'IU, Alberto Garzón, encara que només el veu guanyador el 3,2 per cent. Percentatges menors han tingut la portaveu d'UPyD, Rosa Díez (0,8%), el de CiU, Josep Antoni Duran Lleida (0,3%), el dirigent d'ICV Joan Coscubiela i el representant d'ERC, Alfred Bosch, tots dos amb un 0,2%, mentre que el portaveu popular, Rafael Hernando, és esmentat només pel 0,1%.

L'economia, l'atur i la corrupció van ser, en aquest ordre, els tres assumptes més tractats segons els ciutadans en un debat que per a més de la meitat dels enquestats, el 56,7 per cent, va ser "molt" o "bastant" conflictiu.

Quant a les intervencions, la més valorada va ser la d'Alberto Garzón, ja que un 29,6 per cent considera que va estar "molt bé" o "bastant bé", seguit de Sánchez (29,3), Rosa Díez (25,9) i Rajoy (22,8).

Per contra, el president del Govern se situa al capdavant per als que creuen que ho va fer "malament" o "molt malament", un 59,4 per cent, davant del 40,4 que opina el mateix de Sánchez, el 25,1 de Rosa Díez, el 21,9 de Duran Lleida, i el 18% de Garzón.

En qualsevol cas, més de la meitat dels enquestats, el 55,5%, confessa que va seguir el debat amb "poc" o "cap" interès davant d'un 43,6 per cent que li va parar "molta" o "bastant" atenció.

Per al 75 per cent dels enquestats en el debat es va parlar "poc" o "gens" dels temes que realment preocupen els espanyols, davant de només un 21,2% que considera que sí es van tractar "molt" o "bastant" aquestes qüestions.

En ser preguntats per la intervenció de Rajoy, el 75,4 per cent dels ciutadans considera que el president del Govern va transmetre "poca" o "cap" confiança en el futur econòmic, percentatge que s'eleva al 79,3% en parlar del futur polític i al 81, 5% quan es qüestiona sobre la decisió de complir les promeses electorals.