Lacantant Isabel Pantoja va sortir poc després de l'una del migdia de la presó d'Alcalá de Guadaira (Sevilla) en la qual va ingressar el 21 de novembre de 2014 per gaudir d'un permís de quatre dies. Pantoja compleix a la presó sevillana una pena de dos anys per blanqueig de capitals i aquest primer permís ordinari se li ha concedit després d'haver complert, com és preceptiu, una quarta part de la condemna.

La cantant va sortir de la presó saludant amb la mà les persones que es trobaven a la porta del penal sevillà i va ser recollida pel seu germà Agustín. Nombroses càmeres de televisió, fotògrafs i periodistes esperaven la sortida de la cantant, així com nombrosos fans.

Estada a Cantora

Pantoja es va traslladar a la finca Cantora, on romandrà els propers dies. La jutge de vigilància penitenciària número 2 de Sevilla, que ha autoritzat un permís de 4 dies a la cantant, ha establert que ha de pernoctar a la seva finca gaditana i que, com passa sempre amb aquest tipus de permisos, si durant el dia es traslladés a una altra província hauria de comunicar-ho al jutge de vigilància penitenciària.