L'agent de policia que va agredir una adolescent negra durant una festa en una piscina de McKinney (Texas, EUA) el passat divendres, Eric Casebolt, va renunciar a la seva feina. Casebolt estava suspès de feina, encara que no de sou, des que va aparèixer a les xarxes socials un vídeo de l'incident en el qual s'aprecia com l'agent fa un ús desproporcionat de la força per immobilitzar la menor i després apunta amb la seva pistola contra un grup de joves que intentaven defensar-la.

El cap del Departament de Policia de McKinney, Greg Conley, va qualificar l'actuació de Casebolt d'"indefensable" durant una roda de premsa posterior a l'anunci, en què va assegurar que l'agent ha dimitit de forma voluntària.

"Els nostres policies, el nostre entrenament i les nostres pràctiques no tenen res a veure amb aquest tipus d'accions. Tal com mostra el vídeo, ell estava fora de control durant l'incident. Hi havia 12 agents al lloc dels fets i 11 van actuar d'acord amb l'entrenament", va afegir Greg Conley. En tot cas, Casebolt cobrarà una pensió.

Per altra banda, el Departament de Policia de McKinney va decidir retirar els càrrecs contra el jove de 18 anys Adrian Martin, l'únic que va resultar detingut durant l'incident de la piscina.