15 de juny de 2015
15.06.2015

Sánchez creu que el 24-M és l'avantsala de la victòria del PSOE a les generals

15.06.2015 | 07:14

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, es va mostrar ahir convençut que els nous equips autonòmics i municipals socialistes i progressistes seran "els governs del canvi i l'avantsala de la victòria socialista a les eleccions generals".
El líder socialista va fer aquest pronòstic abans d'assistir a la presa de possessió de la presidenta de la Junta, Susana Díaz, al Parlament andalús, on ha vaticinat als periodistes la "fi" dels governs del PP i de Mariano Rajoy.
"Els nous governs autonòmics i municipals socialistes i progressistes seran els governs del canvi i l'avantsala de la victòria socialista a les eleccions generals" previstes per al novembre, ha emfatitzat.
Sánchez va agrair als espanyols la confiança mostrada al seu ?partit en les passades eleccions autonòmiques i municipals i s'ha compromès a complir fins a l'"última lletra del contracte" amb el qual el PSOE s'ha presentat als comicis. "Hem recuperat molta confiança dels espanyols i estarem en institucions i governs per a una recuperació econòmica justa" va argumentar el secretari general del PSOE.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook