Un home de 50 anys va morir a Benicarló (Castelló) després de beure suposadament rentavaixelles que li va ser servit per error en un bar en lloc de vi blanc, segons les informacions que investiga la Guàrdia Civil. El succés va tenir lloc poc després de les dues de la tarda de diumenge en un bar de la localitat. Una unitat del SAMU va intentar reanimar l'home, que va ser traslladat amb pronòstic molt greu a l'Hospital Comarcal de Vinaròs, on va morir.

Pel que sembla algú havia introduït rentavaixelles en una ampolla de vi blanc que per error s'havia ficat en una cambra frigorífica, de la qual es va agafar per servir la copa. El cos de la víctima va ser traslladat fins a l'Institut Anatòmic Forense, on se li practicarà l'autòpsia.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir els fets i determinar si existeix responsabilitat penal per un possible delicte d'homicidi per imprudència.

El responsable del bar va ser detingut i va quedar en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració a la comissaria, a l'espera que avui passi a disposició judicial i conegui si serà acusat d'homicidi imprudent.