El jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz ha imputat l'exministre socialista d'Interior Antoni Asunción (1993-1994) per delictes d'administració fraudulenta i apropiació indeguda per la venda de la seva participació en la piscifactoria Acuigroup Maremar al Banco de Valencia.

En una providència, el magistrat, a instàncies de la Fiscalia Anticorrupció, també ha convocat a qui va ser president de Fundación Valencia CF i cofundador de la societat, Társilo Piles, perquè declari com a imputat el proper 23 de juny.

Pedraz investiga en una de les nombroses peces que manté obertes contra l'antiga cúpula del banc valencià, l'operació per la que es va fer amb part de la societat ja liquidada i que es dedicava a la criança d'orada i llobarro.

El consell d'administració de l'entitat va aprovar al juny de 2006 l'entrada en la societat adquirint un 20% d'Acuigroup a través d'Inversiones Valencia SCR (IV SCR), participada en un 100% per Banco de Valencia. Es va fer sota la condició d'elaborar un informe de revisió comptable, que va concloure que no hi havia comptabilitat el 2006.