20 de juny de 2015
20.06.2015

El Govern garanteix la seva "total" col·laboració per a l'extradició de De Juana

20.06.2015 | 00:00

El Govern va garantir la seva col·laboració "total" i "activa" amb la Justícia espanyola per tramitar la demanda d'extradició formulada per l'Audiència Nacional a Veneçuela per a l'entrega de l'etarra José Ignacio de Juana Chaos. En la roda de premsa posterior del Consell de Ministres, la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, va assegurar que l'esperit que anima l'Executiu "sempre i en tot cas" és el de perseguir els terroristes "estiguin on estiguin i que paguin pels seus crims independentment de quan els cometessin i on estan en el moment en què se'ls reclamin".
El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco va demanar dijous al Govern que reclami a Veneçuela l'entrega en extradició de De Juana Chaos, després de confirmar a través de l'ambaixada espanyola en aquest país que es troba residint allà.
La col·laboració del Govern en aquest cas amb la Justícia "serà total" i com "sempre activa", va destacar la vicepresidenta. "Per descomptat té l'obligació de presentar-se davant l'Audiència Nacional per respondre per un possible delicte d'enaltiment del terrorisme", va afegir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook