Les autoritats britàniques investiguen el cas d'un home que va aparèixer mort a la teulada d'un comerç a Richmond, a l'oest de Londres, després d'haver caigut suposadament d'un avió procedent de Sud-àfrica. L'avió, de l'aerolínia British Airways (BA), procedia de Johannesburg i es disposava a aterrar a l'aeroport londinenc de Heathrow, després d'un trajecte de 13.000 quilòmetres.

Les autoritats pensen que l'home, trobat mort dimecres i que encara no ha estat identificat, viatjava amagat al tren d'aterratge de l'aeronau. Scotland Yard va qualificar la mort d'"inexplicable", i va assegurar que la investigació intenta determinar la identitat del mort. Un altre home, d'entre 25 a 30 anys, va ser trobat inconscient a l'esmentat aeroport i està hospitalitzat en estat crític.

Aquesta no és la primera vegada que passa una cosa així, especialment prop de Heathrow, ja que alguns immigrants han intentat arribar al Regne Unit amagant-se en el tren d'aterratge dels avions, on falta oxigen i les temperatures són sota zero.

Un portaveu de BA va assegurar que estan "col·laborant amb les autoritats del Regne Unit i de Johannesburg per aclarir les circumstàncies de l'estrany succés".

El lloc en el qual es va trobar el cos sense vida del presumpte viatger clandestí és en el camí que seguia el vol de British Airways abans d'aterrar a l'aeroport de Heathrow. Paral·lelament a la troballa del mort i arran de les sospites que l'avió portava un o més passatgers clandestins amagats al tren d'aterratge, la policia va trobar el segon polissó, inconscient.

La policia va explicar que intenten informar els familiars abans de publicar la identitat del segon implicat. Informar la família del no identificat resulta una tasca difícil per no dir impossible.