21 de juny de 2015
21.06.2015

Arresten cinc policies després d'una baralla amb altres agents a Ceuta

21.06.2015 | 00:00

Cinc agents de la Policia Nacional van ser detinguts a Ceuta després de participar la matinada de divendres en una baralla amb altres policies en una zona d'oci en què diverses persones van resultar ferides. Segons van informar fonts policials, els fets es van produir a la zona ceutina coneguda com Poblado Marinero quan els agents, pertanyents a la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), es van embrancar en una baralla amb altres policies.
Per causes que encara no han estat determinades, van començar a discutir a l'interior d'un dels locals de copes amb un altre grup de funcionaris policials.
La discussió entre els agents va acabar en una baralla a cops de puny en la qual també es van utilitzar ampolles per part d'alguns dels implicats. Dos dels policies implicats en la disputa van haver de ser traslladats a l'hospital pels cops que van rebre.
Els agents van ser arrestats per altres companys que es trobaven de servei i que havien estat alertats.
Els cinc agents detinguts van prestar declaració a la Prefectura Superior de Policia i van quedar en llibertat a l'espera de la decisió judicial sobre el cas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook