Un home va morir ahir i dos més van resultat ferits en ser atropellats quan es trobaven a la terrassa d'una fonda situada a la localitat zamorana de Tardobispo, a l'altura de la carretera de Ledesma, segons van informar fonts del servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó.

Un dels ferits és el regidor de l'Ajuntament de Zamora Romualdo Fernández, d'Izquierda Unida, que té arrels familiars a la localitat i era a la terrassa amb la seva dona, que va resultar il·lesa, segons van confirmar fonts del grup municipal d'IU.

L'atropellament es va produir cap a les dues del migdia, quan les víctimes es trobaven a la terrassa de l'establiment de restauració i van ser atropellades per un vehicle que circulava per la carretera C-528 a l'altura d'aquest municipi situat a deu quilòmetres de la capital.

Inicialment, es va pensar que hi havia únicament dues persones ferides però els serveis sanitaris d'Emergències van atendre'n tres. Una d'elles, un home de 70 anys, d'inicials J.L.V.M., que va ser traslladat molt greu en una UVI mòbil a l'hospital, on va morir. Els altres dos ferits són u home, A.M.F., de 56 anys, i Fernández, de 52.