11 de setembre de 2015
11.09.2015

Un jurat popular jutjarà Sergio Morate pel cas d'assassinat de les dues joves

11.09.2015 | 00:00

Un jurat popular format per ciutadans residents a la província de Conca serà l'encarregat de jutjar Sergio Morate, presumpte autor dels assassinats de Marina Okarinska i Laura del Hoyo, segons va informar ahir el fiscal en cap de Castella-la Manxa, José Martínez.
Va afegir que «lògicament el procediment és un judici de jurat», que tindrà lloc «com més aviat millor», perquè tant els delictes d'homicidi com d'assassinat «són matèria de jurat». «La hipòtesi principal que contemplem, en funció de com evolucionin les investigacions, és que se celebri per un judici popular de ciutadans residents a la província de Conca, en els termes en què es desenvolupa qualsevol judici de jurat, és a dir , nou titulars i dos suplents», va explicar. El fiscal en cap també va indicar que les investigacions sobre el doble crim de Conca «van per bon camí».
Pel que fa al secret de sumari decretat pel cas, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Conca va ampliar ahir un mes el secret del sumari del cas, pel qual està imputat Sergio Morate. D'aquesta manera, la causa se segueix instruint al jutjat sota secret del sumari, mentre l'imputat continua en presó provisional.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema