Agents de la Guàrdia Civil van detenir un home de 37 anys que es va presentar a l'examen teòric de conduir, a les instal·lacions de la Direcció General de Trànsit a Osca, al volant del seu propi cotxe i sense llicència, en haver perdut tots els punts. L'arrestat és un veí de la localitat aragonesa de Labuerda al qual se li havia retirat el carnet de conduir després de perdre en diferents infraccions de trànsit tots els punts assignats.

El dia de l'examen teòric, agents del Grup d'Investigació i Anàlisi de Trànsit de la Guàrdia Civil van detectar que un dels turismes que accedia al recinte on s'ha de desenvolupar la prova era propietat d'una de les persones que havia d'examinar-se.

Un cop acabat l'examen, els agents van interceptar el vehicle quan circulava per la carretera A-132 entre Osca i la localitat de Puente de la Reina. Al volant del turisme es trobava la mateixa persona que havia realitzat uns minuts abans l'examen teòric, fet pel qual va ser imputat per un delicte contra la seguretat viària, amb l'obligació de personar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.