L'Audiència de Sevilla ha deixat sense efecte la petició de la jutge Mercedes Alaya a la Junta d'Andalusia de documentació sobre la possible responsabilitat dels diputats autonòmics en el cas dels ERO, per haver pogut conèixer les suposades irregularitats en la concessió de subvencions.

Els magistrats de la Secció Setena de l'Audiència de Sevilla indiquen que "no s'entreveu cap vestigi del que es pugui inferir a nivell d'indici o de sospita fonamentada que en la comissió d'aquests delictes hagi pogut participar algun parlamentari andalús integrant de la Comissió d'Economia i Hisenda".

Segons els magistrats, aquest seria "l'únic extrem" que podria donar lloc a la línia d'investigació que la jutge Alaya pretenia obrir amb la pràctica de les documentals i perícia acordades en l'acte que va emetre en el 3 de març de 2014, revocat ara per l'Audiència. La jutge sol·licitava els diaris de sessions de la comissió parlamentària d'Economia i Hisenda i del ple del Parlament en què, entre 2001 i 2010, es van aprovar els pressupostos de la Junta d'Andalusia.