La policia belga va fer ahir diversos escorcolls i detencions al barri de Molenbeek, a Brussel·les. Entre els tres individus que es van detenir hi havia un francès que havia llogat el cotxe amb què els terroristes van arribar a la sala Bataclan per perpetrar-hi la massacre.

L'home, un francès resident a Bèlgica, va ser arrestat en un control policial a la frontera francobelga al costat de dos individus més. Cap dels tres estava fitxat a França. Els altres dos detinguts també vivien a la regió de Brussel·les.

El fiscal de París, François Molins, va indicar que ha enviat quatre demandes internacionals d'arrest d'aquests individus, mentre que també va demanar informació sobre el vehicle. El cotxe, un Volkswagen Polo negre, va ser trobat davant del Bataclan i, segons els vídeos i els testimonis recollits, va servir per dur els terroristes fins a la sala de festes, on unes 1.500 de persones assistien a un concert.

El fiscal de París va explicar que no podia donar més detalls sobre les operacions que tenen lloc a Bèlgica per no danyar la recerca en aquest país.