A mesura que avança la recerca sobre els atemptats es comença a conèixer a poc a poc la identitat dels presumptes autors dels atemptats.

El comando de Stade de France

Tres terroristes suïcides es van immolar entre les 21.20 hores i les 21.53 hores en els voltants de l'Estadi de França. D'ells només es desconeix la identitat d'un.

Bilal Hadfi

Identitat confirmada. Mort. Francès, va néixer el 22 de gener de 1995 a Bèlgica. Segons The Washington Post havia lluitat a Síria amb l'Estat Islàmic.

Mohammad Al-Ahmad

Identitat confirmada. Mort. Prop del cos d'aquest terrorista es va trobar el passaport d'un home de nacionalitat siriana nascut el 10 de setembre de 1990, desconegut pels serveis secrets francesos. Les autoritats gregues van informar que es tractava d'un refugiat que havia arribat a la illa grega de Lesbos i que va creuar a Sèrbia pel pas fronterer de Presevo, on va sol·licitar asil abans d'unir-se al campament croat Opatovac el 8 d'octubre per després creuar a Hongria. No obstant això, la ministra de Justícia francesa, Christiane Taubira, va assegurar diumenge que es tractava d'un passaport fals. El fiscal de París va tornar ahir mateix a la informació inicial afirmant que es tractava d'un ciutadà sirià refugiat que va arribar a Europa per l'illa de Lesbos. «Hi ha una coincidència entre les empremtes papil·lars de l'home-bomba i les confrontats durant una inspecció a Grècia a l'octubre de 2015», va explicar la Fiscalia. L'autenticitat del passaport s'està comprovant.

Tercer atacant

Identitat no confirmada. Mort.

El comando dels districtes 10 i 11

A les 21.25 hores del divendres dues persones van iniciar un recorregut mortal amb un Seat pel bar Le Carillon i el restaurant La Petite Cambodge. Els dos homes a la vista de tothom i armats amb armes automàtiques van començar a disparar contra els clients que eren a les terrasses.

Salah Abdeslam

Identitat confirmada. Viu. Salah Abdeslam té 26 anys i va néixer a Bèlgica. El terrorista fugit és familiar d'algun dels 7 terroristes morts o abatuts en els atacs. Bèlgica el tenia fitxat des de febrer d'aquest any. Pel que sembla hauria viatjat a Síria fa un any.

Ibrahim Abdeslam

Identitat confirmada. Mort. Aquest francès nascut el 30 de juliol de 1984 a Brussel·les era el germà gran de Salah Abdeslam. Es va immolar a les 21.43 hores a la cerveseria Comptoire Voltaire.

Tercer atacant

Identitat desconeguda. Viu. Es desconeix el grau de participació en els atemptats.

El comando Bataclan

Almenys quatre homes van arribar a les 21.49 hores de la nit de divendres en un cotxe negre a la sala Bataclan.

Ismaël Omar Mostefai

Mort. És el primer terrorista identificat, gràcies a les empremtes dactilars d'un dels dits que va ser trobat a la sala. Natural de Courcouronnes (Essonne), aquest jove de 29 anys vivia amb el seu pare a Chartres. Mostefai era un ciutadà francès fitxat per la Policia per delictes menors, mai relacionats amb el terrorisme, però que des de 2010 s'havia radicalitzat. Entre la tardor de 2013 i la primavera de 2014 va viure a Síria.

Segon atacant

Identitat desconeguda. Mort.

Samy Amimour

Identificat. Mort. Nascut el 15 d'octubre de 1987 a la localitat francesa de Drancy va ser acusat l'any 2012 d'associació terrorista i es trobava sota supervisió judicial. L'any 2013 va violar la vigilància i es va emetre contra ell una ordre d'arrest internacional. Aquesta ordre de crida i cerca es va emetre quan Amimour va violar, a la tardor de 2013, el control judicial que se li havia imposat després que les autoritats avortessin un projecte de viatge al Iemen, perquè se li van imputar càrrecs per terrorisme.