Un àudio mostra els crits de la dona suïcida, Hasna Aitboulahcen, que conversa nerviosa amb un agent de policia i la posterior detonació del cinturó d'explosius que portava, en un operatiu policial que va descobrir dimecres passat un comando gihadista a Saint Denis que volia atemptar al barri de La Défense de París.

La plataforma 'Live Leak' ha publicat el vídeo de l'àudio en el qual es pot sentir a la dona suïcida de 26 anys i nacionalitat francomarroquí, amenaçant als policies. La jove terrorista és cosina del cervell dels atemptats, Abeldehamid Abaaoud.

La atacant --que és la primera terrorista kamikaze que ataca en Occident-- es trobava en un pis a Saint Denis i va fer explotar el seu cinturó després de veure com agents de la policia s'acostaven al lloc. Després de disparar contra alguns d'ells i fer una última trucada per donar la veu d'alarma, Aitboulahcen es va suïcidar a l'interior de la casa.

Al vídeo se sent la següent conversa traduïda per 'Live Leak':

-RAID Agent: Il est où ton copain?. Agent: (¿on és el teu nòvio?)

-Hasna: Il n'est pas mon copain !. Hasna: (ell no és el meu xicot!)

-RAID Agent: Il est où? ?! Agent: (¿on és?)

-Hasna: Il n'est pas mon copain! Hasna: (ell no és el meu xicot!)

L'operació policial a Saint Denis buscava al presumpte cervell dels atemptats de divendres passat a París en una actuació que es va saldar amb dos morts, set detinguts i sis policies ferits.