La Policia Nacional va trobar en una casa de Cadis el cadàver d'una dona que, segons les primeres hipòtesis, hauria mort a finals de 2010. Segons fonts policials, la víctima, infermera de professió, es trobava de baixa i en tractament per problemes mentals i no tenia familiars a la ciutat, només uns cosins que resideixen fora.

Els que van donar la veu d'alarma van ser els treballadors de l'empresa constructora que estava duent a terme treballs verticals a la façana de l'immoble, que van observar que, per una de les finestres del segon pis es podia veure el cadàver d'una persona sobre el llit del dormitori.

A l'immoble, situat en un dels carrers de vianants més concorreguts de la ciutat, es van presentar representants dels Grups d'Atenció al Ciutadà i una dotació de Bombers del Consorci Provincial per a l'obertura de la porta del domicili.

Un equip d'especialistes de la Brigada de Policia Científica va identificar el cadàver, que es trobava en avançat estat de descomposició, sent només visibles els ossos, com el d'una dona nascuda a Cadis el 1961 i que hauria mort, per tant, amb 49 anys. Agents de la Unitat de Delinqüència Especialitzada s'han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

La finca on va ser trobat el cadàver es trobava pràcticament desocupada, ja que només existia en un dels pisos un habitatge utilitzat com a oficina. La policia va trobar a l'habitatge, que no tenia ni llum ni aigua, diverses cartes d'impagaments, encara que ningú abans havia denunciat la desaparició d'aquesta persona. El cadàver va ser traslladat fins a l'Institut Anatòmic Forense de Cadis, on se li practicarà l'autòpsia per determinar les causes de la mort.