El regidor i secretari general del PP a la localitat madrilenya de Galapagar, Ángel Camacho, va escriure un polèmic tuit sobre la portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Madrid, Begoña Villacís, en què la qualificava de «culgrossa». «És cosa meva, o Villacís s'ha menjat tota una fàbrica de pastes i s'està posant culgrossa?», va publicar el també regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Sanitat a l'Ajuntament de Galapagar al seu compte personal. Posteriorment, Camacho va escriure un altre missatge en què demanava disculpes a la portaveu de Ciutadans.

Villacís va respondre a Camacho que la vida «no és qüestió de talles» sinó de «donar la talla». Emprant la mateixa xarxa social, la portaveu de Ciutadans va penjar una foto menjant i va escriure aquest missatge: «Assabenti's Sr Camacho Lazaro, no és qüestió de talles, és qüestió de donar la talla».

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, va traslladar el «rebuig» de la seva formació política «a aquest estúpid tuit», mentre que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, va ironitzar també a les xarxes socials sobre el «nivellàs» demostrat pel polític del Partit Popular.