La Generalitat Valenciana, sota la presidència de Francisco Camps, va encarregar a l'empresa de l'aconseguidor de la trama Púnica, Alejandro De Pedro, 16 informes per a tres conselleries pels quals es van pagar 61.403 euros i que no apareixen. La denúncia la va fer el portaveu de Compromís a les Corts, Fran Ferri, que ha sol·licitat còpia d'aquests treballs, «però em responen que no tenen constància que existeixen».

En concret, des de la Conselleria d'Educació, amb l'expresident de les Corts Alejandro Font de Mora al capdavant, es van encarregar vuit informes a De Pedro. Des de Medi Ambient, dirigida per Juan Cotino, set, i un des Solidaritat amb el condemnat Rafael Blasco com a conseller. En total, 16 informes per valor de 61.403 euros.

«Són informes que mai es van realitzar, De Pedro facturava a la Generalitat i després feia la campanya per al PP», va assegurar Ferri. Fonts de les conselleries afectades expliquen que serà complicat que aquests treballs tinguin un suport documental perquè es tractava de contractes menors i alguns consistien en un resum de premsa digital que es remetia per correu electrònic.