Personal de la Procuradoria General de la República (Fiscalia) de Mèxic va recuperar les restes d'almenys 19 persones en un barranc del municipi de Leonardo Bravo, a l'estat de Guerrero. Les restes van ser trobades a la comunitat de Chichihualco, capçalera municipal de Leonardo Bravo, per un grup multidisciplinari de la Fiscalia de Recerca de Persones Desaparegudes, pertanyent a la Subprocuraduría de Drets Humans de la PGR.

Després d'una denúncia anònima, personal de la Fiscalia de Recerca de Persones Desaparegudes va recuperar les restes entre el 8 i l'11 de desembre. En el fons d'un barranc de 500 metres van ser trobats nou cossos complets, vuit d'ells semicremats, i restes òssies diverses, quedant confirmat que són almenys 19 persones, «però poden ser més», va dir una font oficial al diari El Sur, de Guerrero.

En la recuperació de les restes trobades entre arbres i pedres va participar un grup format per una antropòloga, un criminalista, un odontòleg, un metge i un perit en foto i vídeo. Donat el caràcter accidentat del terreny, es va comptar amb suport de personal de rescat de Protecció Civil de l'estat.