El candidat del PSOE a president del Govern, Pedro Sánchez, va assegurar que malgrat el «front anti-PSOE» que han conformat PP, Ciutadans i Podem, el seu partit està «dret» i disposat a guanyar les eleccions generals de demà perquè «és més necessari que mai». Sánchez va llançar l'últim missatge a la militància en el míting de tancament de la campanya protagonitzat davant 4.000 persones que van emplenar el poliesportiu Fernando Martín de la localitat madrilenya de Fuenlabrada.

«Si alguna cosa ha quedat meridianament clara és que hi ha tres colors complementaris: blau, taronja i morat en aquest front anti-PSOE. Però no ho han aconseguit, estem drets i disposats a guanyar les eleccions, perquè el PSOE és avui més necessari que mai en el nostre país», va destacar.

El líder del PSOE va reiterar que no entaularà cap tipus de coalició amb el PP perquè el que volen els socialistes és guanyar el president del Govern, Mariano Rajoy. En un to distès, Sánchez no va voler repetir l'acusació que li va fer a Rajoy en el debat de dilluns passat -«no és decent»-, però després de recordar-li que no ha assumit responsabilitats pels casos de corrupció que afecten el PP, va animar la ciutadania a inclinar-se pel vot socialista.

Per part seva, la secretària general del PSOE-A, Susana Díaz, va instar els ciutadans a enviar demà Mariano Rajoy «a casa, perquè Espanya no mereix un president que menteix», i a situar a la Moncloa Sánchez per «no estar pendents» del que decideixin Podem i Ciutadans.

La dirigent socialista va ironitzar sobre la decisió del president del Govern de situar la campanya en plenes festes de Nadal «entre betlems i polvorons».

Díaz, aclamada des que va entrar al recinte del míting, va defensar en tot moment la figura de Pedro Sánchez, del qual va dir que «ha de ser» el pròxim president, i va carregar contra Rajoy per «mentir», tot afirmant que «Espanya no es mereix un president que menteix».