25 de desembre de 2015
25.12.2015

El bisbe de Còrdova: «Com més femenina sigui la dona a casa, millor per a tots»

Demetrio Fernández qualifica la fecundació artificial d'«aquelarre químic» i creu que «la pipeta de laboratori» no pot substituir «l'abraçada amorosa»

25.12.2015 | 00:00

El bisbe de Còrdova, Demetrio Fernández, qualifica la de Fecundació artificial «aquelarre químic de laboratori» i creu que l'«abraçada amorosa» dels esposos no pot mai ser substituida «per la pipeta de laboratori -fecundació in vitro». En la seva carta setmanal, titulada «Nadal i família» i publicada a la web de la Diòcesi, Demetrio Fernández assenyala que el fill «té dret a procedir d'una relació d'amor entre els seus pares i mai com a fruit d'un aquelarre químic de laboratori».
«Tot tipus de fecundació artificial -inseminació artificial i anònima, fecundació in vitro homòloga o heteròloga- trenca aquesta harmonia de la creació per la qual els fills vénen al món com a persones, fruit d'una relació personal d'amor entre els esposos», afegeix.

«Complementaris»
Després d'indicar que el Nadal és una «festa de la família», el bisbe diu que «home i dona, creats en igualtat de dignitat fonamental, són diferents per a ser complementaris».
«Com més home sigui l'home, millor per a tots a la casa. Ell aporta particularment la cobertura, la protecció i la seguretat. L'home és signe de fortalesa, representa l'autoritat que ajuda a créixer», assenyala Demetrio Fernández en la seva carta.
I afegeix: «La dona té una aportació específica, dóna calor a la llar, acollida, tendresa. El geni femení enriqueix immensament la família. Com més dona i més femenina sigui la dona, millor per a tots a la casa».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook