La Policia Nacional va detenir un home en relació amb la mort d'una dona de 45 anys a Palma de Mallorca. El cadàver va ser localitzat ahir pels bombers després d'extingir un incendi a una planta baixa del barri palmesà d'es Fortí.

Els investigadors van descartar que es tracti d'un cas de violència de gènere però segueixen analitzant les circumstàncies del succés, va informar la Policia. El cos científic va sospitar que la mort de la dona podria ser un homicidi per les circumstàncies en què va aparèixer el cos, les restes de sang trobades al costat del cadàver i perquè la casa presentava indicis que havia estat revolta.

La Policia Local i els Bombers de Palma van acudir ahir cap a les 6.45 hores a apagar un incendi al número 14 del carrer Port de Cariño de Palma, alertats pels veïns.

Un cop extingit el foc, el focus es trobava en un matalàs d'una habitació, i després de ventilar el dens fum que s'havia generat, els bombers i van trobar el cadàver d'una dona a terra, així com restes de sang i la casa revolta per el que van avisar el cos de Policia Nacional.