01 de febrer de 2016
01.02.2016
40 Años
40 Años

Filtren enregistraments de les crítiques internes dels barons contra l'estratègia de Sánchez

El PSOE emet un comunicat on lamenta la filtració i demana que "es respectin les normes internes del partit"

01.02.2016 | 11:24
Filtren enregistraments de les crítiques internes dels barons contra l'estratègia de Sánchez

La Comissió executiva Federal del PSOE ha emès un comunicat per expressar la seva "indignació" per la filtració a un mitjà de comunicació de les intervencions realitzades a porta tancada per diversos dirigents socialistes, durant la celebració dissabte passat del Comitè Federal.

La direcció socialista es refereix a les intervencions que ha emès la Cadena Ser en les quals s'escolten els discursos de diversos barons, entre els quals hi ha la presidenta d'Andalusia, Susana Díaz, on afirmava que no veu clar un Govern central de coalició del seu partit amb Podem, i recalcava que el passat 20 de desembre els socialistes van treure el pitjor resultat de la seva història.

També hi ha les paraules del president asturià, Javier Fernández, i les de l'extremeny Guillermo Fernández Vara, que van ser molt durs contra Podem, així com les del president aragonès, Javier Lambán o les de Ximo Puig, president valencià.

En el comunicat de la direcció socialista es "lamenta" que fets com aquest contravinguin les "normes internes de funcionament del Comitè Federal, aprovades per tots", i alhora demana al conjunt dels seus membres que les respectin.

"El PSOE és un partit molt transparent però en el qual cal, en determinats moments, que es debati de manera confidencial, precisament perquè tots els companys i companyes puguin expressar-se amb absoluta llibertat", argumenta la Comissió executiva.

Per aquesta raó, consideren que "aquest tipus de filtracions alteren el funcionament normal" de l'organització socialista i creuen que "només contribueixen a limitar la llibertat d'expressió dels seus dirigents", cosa que consideren "imprescindible" per portar a terme un bon debat i una presa de decisions encertada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook