10 de febrer de 2016
10.02.2016

Un bebè declarat mort desperta just abans de ser incinerat

Li van detectar una parada cardiorrespiratòria i va estar quinze hores en un dipòsit de cadàvers a 12 graus sota zero

10.02.2016 | 19:56
El nadó xinès que va estar a punt de ser incinerat per error.

Un bebè d'un mes es va despertar plorant després de romandre quinze hores en un dipòsit de cadàvers a dotze graus sota zero i poc abans de ser incinerat a la província de Zhejiang, a l'est de la Xina.

El bebè, el nom del qual és An An, va néixer el 8 de gener a l'hospital de Jinhua, situat també a la província de Zhejiang. El part va ser prematur, als set mesos d'embaràs i el nen va pesar tan sols 1,4 quilograms en néixer, segons informa el diari xinès 'Diari del Poble'. Després del naixement va estar 23 dies en una incubadora i després d'aquest temps la seva família va decidir portar-ho a casa perquè passés allà l'Any Nou Xinès, la qual cosa va provocar l'empitjorament de la seva salut.

Segons declaracions del pare d'An An, el bebè estava pàl·lid l'endemà passat d'arribar a casa, per la qual cosa el 4 de febrer va acudir amb ell a urgències, on els metges li van detectar una parada cardiorrespiratòria i van declarar la seva defunció. L'endemà el bebè va ser portat a la funerària, on, després de quinze hores en un dipòsit, el personal el va sentir plorar quan estaven preparant la cremació.

Els treballadors de la funerària van decidir portar al bebè a l'hospital més proper i allà els metges van declarar que era la primera vegada que veien alguna cosa així descrivint-ho com a "miracle" sense poder donar explicacions al que succeït, recull el mateix diari xinès.

El bebè es troba ara a la unitat de cures intensives a l'espera que pugui recuperar-se de nou.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook