10 de febrer de 2016
10.02.2016

El cunyat de Rita Barberá: 'Si sé que la meva dona ha donat 1.000 euros la corro a galtades'

José María Corbín remarca que Asunción Barberá no està afiliada al PP i que exercia de cap de gabinet

10.02.2016 | 19:33

L´advocat José María Corbin, marit d´Asunción Barberá, germana de l´exalcaldessa de València Rita Barberá, ha negat aquest dimecres qualsevol implicació de la seva dona en el presumpte cas de blanqueig de capitals al grup municipal del PP a l´Ajuntament de València.

A preguntes dels mitjans a la Ciutat de la Justícia de València, Corbín, que exerceix la defensa d´una de les detingudes al ´cas Imelsa´, l´exsecretària del grup municipal Mari Carmen García Fuster, ha assenyalat que la seva dona no està afiliada al PP, que era cap de gabinet i que tenia la plaça de funcionària de carrera.

Després, ha afegit: "permeteu-me la llicència, si jo m'assabento que la meva dona ha donat 1.000 euros la corro a galtades. Ni ha donat ni els hi ha demanat ningú perquè la meva dona no és del PP, és germana de l´alcaldessa, però és funcionària de carrera", ha remarcat.

Sobre la seva cunyada, Rita Barberá, l´advocat ha dit que no es troba investigada i que no està aconsellant-la jurídicament i que no és clienta seva. "Igual si la investiguen busquem un advocat de més categoria o potser em faig càrrec jo, ja veurem, depèn del que em pagui perquè jo gratis no treballo", ha dit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook