L'Audiència de Còrdova ha condemnat a un home de 32 anys, a 12 anys i 6 mesos de presó pels delictes d'agressió sexual, maltractament habitual, i tres delictes de lesions, contra la dona amb la qual va conviure cinc mesos a Còrdova.

El president de la Secció Tercera de l'Audiència de Còrdova considera provat que l'acusat, condemnat en cinc ocasions per delictes de violència de gènere, li propinava a la seva víctima empentes, cops en diverses parts del cos i tenia actituds de menyspreu i humiliacions constants i amenaces tant a ella com al seu cercle familiar. Al novembre de 2014 l'acusat va tenir una discussió amb la víctima en el camí de retorn a casa dels seus pares, durant la qual li estirar els cabells i li va donar un cop de puny a l'orella.

L'endemà, en el curs d'una altra discussió l'acusat va propinar a la víctima diverses puntades de peu i cops de puny, que es repetien cada vegada que ella li responia que no li havia estat infidel, fins que en un moment determinat l'ara condemnat va treure una navalla que va tractar de col·locar a l'altura del coll de la dona. Després d'aquesta agressió, l'acusat es va ficar al llit obligant la víctima a despullar-sei a mantenir relacions sexuals.

Per tot això, l'home ha estat condemnat a 12 anys i sis mesos de presó a més d'indemnitzar a la víctima amb 4.445 euros i, un cop complerta la condemna, haurà d'estar sotmès a 8 anys de llibertat vigilada.