El PP va llegir un escrit davant la titular del Jutjat d'Instrucció número 32 de Madrid, que havia citat al partit com investigat en la causa que instrueix sobre l'esborrat dels discos durs dels ordinadors usats per l'extresorer del PP Luis Bárcenas, però es va negar a declarar davant la magistrada.

Fonts jurídiques van informar que l'assessor del PP, Alberto Durán, designat pel partit per representar a la formació com investigat pels suposats delictes de danys informàtics i encobriment, es va acollir al seu dret a no declarar davant la jutge i només es va limitar a llegir una nota en la qual el PP manifesta la seva voluntat de col·laborar amb la Justícia.

No va respondre a les preguntes ni de la jutge ni del fiscal en acollir-se a aquest dret constitucional per tractar-se d'una persona jurídica investigada, per la qual cosa d'aquesta forma no es va sotmetre a cap interrogatori en el jutjat, segons les mateixes fonts.

En l'escrit, el PP afirma que «a cap moment s'ha destruït o esborrat cap informació del senyor Bárcenas atès que els ordinadors, propietat del partit, que en el seu moment va usar van ser abandonats sense informació».