El president de Ciutadans, Albert Rivera, va afirmar que «no comparteix» la «gestió de la corrupció ni la forma d'entendre la regeneració que té la cúpula del PP», un partit «on no hi ha primàries, ni democràcia interna, ni ningú diu res», va denunciar.

Rivera, que es va referir a la corrupció que afecta el PP en un esmorzar informatiu, va advertir als dirigents populars que «mentre ells s'obstinen a ser així, Espanya està fent passos endavant per ser d'una altra manera».

També va mantenir, en al·lusió a Mariano Rajoy, que «qui no sap netejar el seu partit no pot netejar Espanya de corrupció».

En la seva intervenció, en la qual va presentar al portaveu de Ciutadans en l'Assemblea de Madrid, Ignacio Aguado, Rivera va reivindicar el paper del seu partit en la Comunitat madrilenya com a garant de la regeneració política: «Si avui a Madrid hi ha un sol imputat, dura menys de 24 hores, no perquè el PP vol tirar-lo, sinó perquè Ciutadans no ho permet», va dir.

També va atribuir al treball del seu partit que l'expresidenta madrilenya Esperanza Aguirre comparegués en la comissió de recerca sobre la corrupció en aquesta Comunitat. «On el PP abans feia el que li donava la gana, avui té un govern en minoria controlat per Ciutadans», va dir Rivera. Efe/Ddg madrid