El PNB guanyaria, amb 24 escons, les eleccions autonòmiques basques previstes en principi per a l'octubre, tot i que en perdria 3 respecte la seva actual representació, mentre que Podem seria la segona força amb 18 parlamentaris, superant EH Bildu, que n'obtindria 15 en perdre 6, segons l'Euskobaròmetre.

El repartiment d'escons seria el següent: el PNB n'obtindria 24 (-3 respecte el 2012), Podem irrompria amb 18, EH Bildu baixaria a 15 (-6), el PSE-EE a 9 (-7), el PP a 8 (-2) i Ciutadans n'aconseguiria 1. UPyD perdria al seu únic representant i Ezker Anitza-IU no aconseguiria representació.

L'enquesta analitza també els resultats per territoris, en els quals el PNB aconseguiria ser la primera força a tots ells i Podem seria el segon partit més votat tant a Biscaia com a Àlaba. A Guipúscoa, en canvi, EH Bildu superaria Podem, encara que es queda com a segona força en lloc de ser el partit més votat com va passar el 2012.

A Biscaia, el PNB aconseguiria 10 escons, un menys que en les eleccions autonòmiques del 21 d'octubre de 2012, i passaria d'un 38,4% dels sufragis a una intenció de vot del 35,7%. Per darrere se situaria Podem amb 6 escons i un 19,9% dels vots, mentre que EH Bildu, que va obtenir 6 representants, en perdria 2 i es quedaria amb 4. També els socialistes reduirien la seva representació en 2 escons i es quedarien amb 3, mentre que el PP en perdria 1 i n'obtindria 2.

A Guipúscoa el PNB passaria de ser la segona a la primera força però tindria 8 escons en lloc dels 9 actuals i un 28,2% dels vots, davant del 32,1% que va aconseguir fa quatre anys. EH Bildu quedaria com a segona força amb 7 escons davant dels 9 actuals i sis punts percentuals menys. Podem per contra seria la tercera força amb 6 parlamentaris i un 21,1% d'estimació de vot. El PSE-EE obtindria 3 escons respecte els 5 actuals i el PP baixaria de 2 a un.

A Àlaba el repartiment d'escons seria el següent: PNB 6 (un menys), seguit de prop per Podem amb 6 i el PP mantindria els seus 5 parlamentaris i passaria de quarta a tercera força en aquest territori.