L'excomptable d'Aizoon Marco Antonio Tejeiro va declarar en el judici del cas Nóos que la infanta Cristina no va tenir cap intervenció en la gestió de l'empresa que comparteix al 50% amb Iñaki Urdangarin, però li va atribuir la realització de despeses particulars a compte d'aquesta societat. Tejeiro també va manifestar davant del tribunal de l'Audiència de Palma que jutja la presumpta trama de corrupció entorn de l'Institut Nóos que la germana del Rei mai va participar en les activitats d'aquesta associació encara que formés part de la seva junta directiva.

L'excomptable penedit va tornar a protagonitzar en el seu tercer dia de declaració una vista que va culminar la seva sisena jornada i que continuarà avui amb la compareixença de l'exdirector de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València (Cacsa), Jorge Vela. Tejeiro va atribuir a la Infanta unes «poques» despeses personals amb la seva targeta lligada als comptes d'Aizoon, una pràctica més generalitzada en el seu marit, i va apuntat que l'empresa familiar fins i tot va pagar rebuts aportats pels escortes que s'encarregaven de la seguretat de la parella.

L'excomptable gestionava l'administració de les targetes de crèdit de les quals la Infanta i el seu marit feien ús a càrrec de la societat de la qual eren copropietaris, teòricament dedicada a la consultoria i a la compravenda i lloguer d'immobles. «Si ho pagues amb la visa de l'empresa se suposa que són despeses de l'empresa», va declarar Tejeiro a preguntes de l'advocada de l'acusació popular de Manos Limpias, Virginia López Negrete, a qui va explicar que per cobrir imports avançats pel mateix personal de seguretat de l'Estat posat a disposició del matrimoni, i registrar-los a efectes tributaris com a despeses de l'empresa comuna, ell lliurava diners a la secretària d'Urdangarin, Julita Cuquerella, que exercia d'intermediària.

També en resposta a Manos Limpias, única part que acusa la infanta Cristina en considerar-la cooperadora necessària de dos delictes fiscals del seu marit, l'acusat va admetre que va incloure entre les despeses carregades a l'empresa la compra de flors i llibres de Harry Potter, un safari a l'Àfrica i caixes de vi.