La portaveu de l'Ajuntament de Madrid, Rita Maestre, va demanar «disculpes» si algú es va sentir ofès per l'acte en el qual es va manifestar amb el tors nu a la capella de la Universitat Complutense el 2011, ja que la seva intenció no era atemptar contra els sentiments religiosos. Rita Maestre va comentar que els fets dels quals se l'acusa van ser «cinc minuts fa cinc anys» quan era estudiant de la Facultat de Ciències Polítiques i que fins i tot l'arquebisbe de Madrid, Carlos Osoro, ja l'ha perdonat.

El Jutjat Penal número 6 de Madrid va celebrar el judici contra Rita Maestre (Ahora Madrid) com a presumpta autora de l'esmentat delicte contra els sentiments religiosos, pel qual la fiscal va demanar que se la condemni a un any de presó, igual que per a Hèctor Meleiro, que estava inclòs a la llista de Podem a la Comunitat de Madrid, acusat pels mateixos fets.

Maestre va manifestar que va ser una protesta pacífica en què es va treure la samarreta i es va quedar en sostenidor en veure que ho feien altres companyes, però va explicar que «el tors nu no ha de ser una cosa ofensiva», i va dir que no va tocar cap objecte de l'altar.