Un jutge va decretar llibertat amb càrrecs per a un home de 26 anys que va ser detingut al barri de San Juan de la capital de Gran Canària per colpejar a la cara i donar puntades de peu al ventre de la seva parella, embarassada de quatre mesos, en presència del seu fill de dos anys.

El detingut, amb múltiples antecedents policials i a qui en aquesta ocasió se li ha imputat un delicte de violència de gènere, va ser arrestat després que la seva víctima truqués al 091 per demanar auxili. Els efectius policials personats al lloc dels fets es van entrevistar amb la dona, que s'havia refugiat en un garatge proper al costat del seu fill, de dos anys.

La dona va explicar als agents que, després d'una discussió, la seva parella va començar a agredir-la donant-li cops a la cara i cops de peu a l'estómac, cosa que li va acabar causant una forta hemorràgia vaginal.

Segons la versió que va oferir la víctima, l'agressor també va llançar contra el terra el seu fill, moment en què la dona va aprofitar per agafar el nen i sortir corrent de la casa, per refugiar-se en un altre habitatge fins a l'arribada de la Policia Nacional.