L'alcalde de Saragossa, Pedro Santisteve, va assegurar que treballa tretze hores al dia i que la gent li demana estar «presentable», però que no té inconvenient a pagar de la seva butxaca productes de la seva higiene personal. Santisteve, de Saragossa en Comú, va fer aquestes afirmacions després de la polèmica generada al seu ajuntament per incloure en les despeses d'alcaldia un condicionador de cabell, per 15,9 euros, i un viatge per participar, a la Corunya, en una reunió de regidors per 985 euros.

«Jo tinc jornades de tretze hores i a mi la gent em demana que en una recepció a les vuit del vespre estigui presentable i no tinc temps d'anar a casa meva a arreglar-me i a dutxar-me», però «no tinc» cap inconvenient «a portar les coses de casa i en pagar-ho de la meva butxaca».

Santisteve va assegurar que el que fa és complir amb les obligacions pròpies del càrrec i va denunciar que alguns intentin «marcar un nivell menyspreable en la política», com està passant a l'Ajuntament de Madrid, amb «la meva amiga Manuela Carmena», o amb Ada Colau, a Barcelona, ??i els alcaldes de Cadis, Kichi González, o el de la Corunya, Xulio Ferreiro.

Sobre el viatge a la capital gallega, l'alcalde va indicar que està «plenament justificat» i que no té res a amagar, malgrat que «alguns s'entestin» en dir que «som com ells».

En aquest sentit, el grup municipal popular a l'Ajuntament de València va denunciar que l'alcalde, Joan Ribó, va utilitzar fons públics per assistir a un acte de «precampanya» a La Corunya, i va anunciar que portaran a la Fiscalia aquestes despeses de més de 7.000 euros per si constitueixen una il·legalitat. Aquestes despeses inclouen bitllets d'avió, dietes, allotjament i manutenció.