Fa 35 anys que Mariano Rodríguez San León, SL atén els veïns de Zamora des del seu emblemàtic restaurant Sancho 2 - La Marina. Aprofitant l´efemèride, el grup comunica l´ampliació de l´oferta actual amb la posada en marxa d´un nou projecte que li permetrà d´adaptar-se a les noves demandes dels clients.

El nou projecte de Mariano Rodríguez San León s´ubica a la Finca Maradela, situada a 15 minuts de Zamora. L´objectiu es acollir-hi celebracions de casaments i altres esdeveniments de fins a 500 comensals, i tot en un entorn exclusiu que reuneix història, vegetació i els segells distintius del Grupo Sancho 2: la qualitat dels seus plats, l´aposta per l´excel·lència i el tracte personalitzat.

Per donar a conèixer aquest projecte, Mariano Rodríguez San León ha dut a terme una campanya de comunicació en què destaca la realització d´un espot que es projectarà als cinemes i a les televisions locals de Zamora i que mostra totes les possibilitats que ofereix el nou espai: una experiència única per a tots els clients.

Recentment, el senyor Luis Miguel Rodríguez, gerent del Grupo Sancho 2, ha estat nomenat president de l´Associació de Rostidors de Lletó de Castella i Lleó, un reconeixement que li arriba després d´una llarga trajectòria al servei dels clients.

Col·laboració amb el Centre Europeu d´Evolució Econòmica SA, CEDEC©

La col·laboració de Mariano Rodríguez San León, SL amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC©, Centre Europeu d´Evolució Econòmica, va començar l´abril del 2014.

Durant tot aquest temps, CEDEC© ha treballat per definir-ne la estratègia empresarial, l´organització interna i el control de gestió, així com per desenvolupar un pla director necessari per al creixement empresarial i per establir una base sòlida per assolir l´excel·lència empresarial en la gestió.

Sobre CEDEC©, Centre Europeu d'Evolució Econòmica SA

El Centre Europeu d'Evolució Econòmica SA, CEDEC© és una empresa creada a Espanya l'any 1971 amb la finalitat de posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que resultin més eficients, i d'aquesta manera optimitzar-ne els resultats empresarials per tal que totes assoleixin l'excel·lència empresarial. Per fer-ho, adapta els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada tipus d'empresa.

En la seva llarga trajectòria, CEDEC©, SA ha participat en projectes de més de 50.000 empreses, en concret més de 9.000 a Espanya, i dóna feina a una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

La feina i la consolidació del Centre Europeu d'Evolució Econòmica, SA com a consultora estratègica per a empreses es poden veure reflectides també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de forma desinteressada la seva opinió sobre CEDEC©, la qual es pot consultar a les diferents webs dels països on està implantada la consultora.