25 de febrer de 2016
25.02.2016

Mariano Rodríguez San León, SL inaugura la finca Maradela mentre manté la col·laboració amb la consultora d'empreses Cedec

26.02.2016 | 09:20
Mariano Rodríguez San León, SL inaugura la finca Maradela mentre manté la col·laboració amb la consultora d'empreses Cedec

Fa 35 anys que Mariano Rodríguez San León, SL atén els veïns de Zamora des del seu emblemàtic restaurant Sancho 2 – La Marina. Aprofitant l´efemèride, el grup comunica l´ampliació de l´oferta actual amb la posada en marxa d´un nou projecte que li permetrà d´adaptar-se a les noves demandes dels clients.

El nou projecte de Mariano Rodríguez San León s´ubica a la Finca Maradela, situada a 15 minuts de Zamora. L´objectiu es acollir-hi celebracions de casaments i altres esdeveniments de fins a 500 comensals, i tot en un entorn exclusiu que reuneix història, vegetació i els segells distintius del Grupo Sancho 2: la qualitat dels seus plats, l´aposta per l´excel·lència i el tracte personalitzat.

Per donar a conèixer aquest projecte, Mariano Rodríguez San León ha dut a terme una campanya de comunicació en què destaca la realització d´un espot que es projectarà als cinemes i a les televisions locals de Zamora i que mostra totes les possibilitats que ofereix el nou espai: una experiència única per a tots els clients.

Recentment, el senyor Luis Miguel Rodríguez, gerent del Grupo Sancho 2, ha estat nomenat president de l´Associació de Rostidors de Lletó de Castella i Lleó, un reconeixement que li arriba després d´una llarga trajectòria al servei dels clients.

Col·laboració amb el Centre Europeu d´Evolució Econòmica SA, CEDEC©

La col·laboració de Mariano Rodríguez San León, SL amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC©, Centre Europeu d´Evolució Econòmica, va començar l´abril del 2014.

Durant tot aquest temps, CEDEC© ha treballat per definir-ne la estratègia empresarial, l´organització interna i el control de gestió, així com per desenvolupar un pla director necessari per al creixement empresarial i per establir una base sòlida per assolir l´excel·lència empresarial en la gestió.

Sobre CEDEC©, Centre Europeu d'Evolució Econòmica SA

El Centre Europeu d'Evolució Econòmica SA, CEDEC© és una empresa creada a Espanya l'any 1971 amb la finalitat de posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que resultin més eficients, i d'aquesta manera optimitzar-ne els resultats empresarials per tal que totes assoleixin l'excel·lència empresarial. Per fer-ho, adapta els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada tipus d'empresa.

En la seva llarga trajectòria, CEDEC©, SA ha participat en projectes de més de 50.000 empreses, en concret més de 9.000 a Espanya, i dóna feina a una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

La feina i la consolidació del Centre Europeu d'Evolució Econòmica, SA com a consultora estratègica per a empreses es poden veure reflectides també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de forma desinteressada la seva opinió sobre CEDEC©, la qual es pot consultar a les diferents webs dels països on està implantada la consultora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook