El fiscal Pedro Horrach va sortir descaradament, al principi de la declaració d'Iñaki Urdangarin, en defensa de la infanta Cristina davant de Manos Limpias, que vol fer servir com a proves de dos delictes fiscals contra Cristina de Borbó uns correus electrònics del matrimoni i altres documents. Samantha Romero, presidenta del tribunal, va censurar l'acció del fiscal i va comentar: «és la primera vegada que veig que una acusació qüestiona les proves d'una altra acusació».

Horrach va replicar que les tesis de Manos Limpias sobre la germana del Rei són «infundades» i que la seva obligació com a fiscal és combatre-les. El sindicat de funcionaris és l'única acusació que demana la condemna de l'exduquessa de Palma, mentre que la fiscalia defensa la seva innocència i únicament vol que torni els fons d'origen il·lícit d'Aizoon que es va gastar per a fins particulars.

Per a sorpresa de tots els presents a la sala i dels espectadors a distància del judici, el fiscal anticorrupció va començar el seu interrogatori a Iñaki Urdangarin amb una pregunta sobre un missatge del 5 d'abril de 2004 en el qual l'acusat es refereix a la seva ?sposa amb l'apel·latiu familiar de «Kit». «És una manera afectuosa de dirigir-nos entre nosaltres», va confimar l'exduc de Palma «Parlen vostès en clau?», va insistir el ?fiscal anticorrupció. «No», responia un Urdangarin que no sabia molt bé de què anava l'interrogatori.

El fiscal anticorrupció manté que no s'ha de condemnar Cristina de Borbó com a cooperadora necessària dels dos delictes fiscals que sí que atribueix a Iñaki Urdangarin, per defraudar més de 337.000 euros en les seves ?declaracions d'IRPF de 2007 i 2008. Ahir va titllar d'infundades aquestes acusacions contra la Infanta i va insistir que el seu deure és defensar la innocència d'aquesta.