El Jutjat d'Instrucció número 1 de Leganés ha arxivat per segona vegada el cas de Diego, el menor que es va suïcidar el passat mes d'octubre en aquesta localitat madrilenya per un presumpte cas d'assetjament escolar ocorregut al centre Madre de Dios de los Ángeles. Segons la resolució judicial, datada el 27 de febrer, després de les diligències practicades i la declaració en qualitat de testimoni de la mare d'un altre alumne del centre, el jutge considera que «no resulta justificada la perpetració de cap delicte».

La interlocutòria, contra la que es pot interposar recurs, assenyala que en les proves forenses no es va trobar ADN de cap altra persona i conclou que «no ha evidenciat cap indici que permeti concloure que la víctima hagués patit abusos sexuals en el col·legi». Indica així mateix que la testimoni, en la seva declaració realitzada davant el jutge, va manifestar que el seu fill no coneixia Diego ni ella els seus pares.

Va afirmar a més que no té constància que el menor hagi patit abusos sexuals a l'escola i que va escoltar en rotllanes de pares que li havia passat alguna cosa greu al menor.