La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, va assegurar ahir que a les eleccions generals del proper mes de juny i en les autonòmiques gallegues de tardor el seu partit "tornarà a ser el referent d'estabilitat, confiança, creixement, prosperitat i futur".

"No tinc el menor dubte" que això serà així, va expressar Cospedal a la clausura del XVI Congrés del PP gallec.

La dirigent del PP va incidir que Espanya i Galícia necessiten "governs forts i estables" perquè, va advertir: "Ja hem vist el que dóna de si la nova política".

Segons la popular, quan s'uneixen partits perdedors "l'economia perd el pas, les factures omplen els calaixos i de l'única cosa que es parla és del repartiment de llocs i butaques; del "surt tu per posar-m'hi jo". Són fets provats". "Mai s'uneixen per oferir res nou, ni per l'interès general i al final hi sortim perdent els espanyols", va insistir.

Cospedal va voler destacar que el PP no és un partit que s'enredi "en debats estèrils" sinó que està centrat en què els espanyols puguin "tenir una ocupació digna, sanitat de la millor qualitat, educació en igualtat d'oportunitats i un país amb institucions fortes".