Dos joves de 19 i 17 anys van ser detinguts per la Policia Nacional per la seva suposada implicació en la violació d'una menor, de 14 anys, a Màlaga. L'adult va prestar declaració el passat diumenge davant el Jutjat d'Instrucció número 11 de Màlaga, que va ordenar el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per un delicte d'agressions sexuals a una menor. Per la seva banda, un jove de 17 anys va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors i el jutge va acordar el seu internament en un centre.

El Jutjat número 11 es va inhibir a favor del número 9, que es trobava de guàrdia d'incidències quan van passar els fets, la matinada de dissabte passat.

Pel que sembla, la menor va coincidir amb els suposats agressors en un bar i la violació es va produir posteriorment en un replà d'un edifici situat a la zona de Nueva Málaga.

La víctima va sortir del bloc i va demanar ajuda, i quan va arribar la policia els va explicar que havia estat agredida sexualment, de manera que, seguint el protocol establert per a aquests casos, va ser traslladada a l'Hospital Maternoinfantil, on va ser examinada per especialistes. El pare de la menor va denunciar els fets i la Policia va aconseguir localitzar i detenir els dos suposats agressors.